foto

Dean Cundey

  • nar. 12.3.1946 (71 let)
    Alhambra, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Where Is Daniel?
2017 Který je ten pravý?
Slamma Jamma
2016 Stripped
Truth & Treason
2015 Diablo
Lundon's Bridge and the Three Keys
The Girl in the Photographs
2014 Freedom
Sophia Grace a Rosie: Královské dobrodružství
2013 Crazy Kind of Love
Walking with the Enemy
2011 Back for the Future
Jack a Jill
2010 Chůva v akci
Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2009 Duha v srdci
2008 Camp Rock (TV film)
2007 Šepot
2006 Prázdniny
2004 Garfield ve filmu
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
2000 Po čem ženy touží
1999 Battlestar Galactica: The Second Coming
Partners (TV film)
1998 Krippendorfův kmen
Past na rodiče
1997 Flubber
1995 Apollo 13
Casper
1994 Flintstoneovi
1993 Jurský park
1992 Smrt jí sluší
1991 Hook
Michael & Mickey
Nic než trable
1990 Citizen Soldier
Návrat do budoucnosti III
1989 Návrat do budoucnosti II
Road House
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
Kšeft za všechny prachy
1987 Projekt X
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Návrat do budoucnosti
Varovný signál
1984 Amazons (TV film)
Honba za diamantem
Invitation to Hell
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Psycho II
Taxikáři
The Invisible Woman (TV film)
1982 Halloween 3
Věc
1981 Halloween 2
Král Kobra
Separate Ways
Útěk z New Yorku
1980 Galaxina
Mlha
Without Warning
1979 Angels' Brigade
Rock 'n' Roll High School
Roller Boogie
1978 Goodbye, Franklin High
Halloween
Hanging on a Star
1977 Bare Knuckles
Hi-Riders
Model plechová Lízinka
Satan's Cheerleaders
1976 Black Shampoo
Creature from Black Lake
Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks
The Witch Who Came from the Sea
1975 That Girl from Boston
1974 Kde roste červené kapradí
So Evil, My Sister
1973 No Mercy Man, The
1972 Brother on the Run

TV seriály

1999 Západní křídlo (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(73)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace