foto

Šóko Cuda

  • nar. 30.1.1963 (56 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hal
2012 Eiga Kaikecu Zorori: Da-da-da-daibóken!
Učú senkan Jamato 2199
2006 Hanada šónenši
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Ičigo 100%
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2003 Triangle Heart: Sweet Songs Forever
2001 Herečka tisíciletí

TV seriály

2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
2015 Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Ganbare! Lulu Lolo (2014) (TV seriál)
Space☆Dandy 2 (TV seriál)
2013 Ganbare! Lulu Lolo (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
2012 Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
2010 Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Aoi hana (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
Nabari no ó (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Hvězdný erb (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace