foto

Rotimi

  • nar. 30.11.1988 (31 let)
    Maplewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gena's Story
Singleholic
2018 Pravidla pomsty
2017 Burning Sands
2016 Deuces
2014 Divergence
Imperial Dreams
2013 Vánoce v Harlemu
2011 Cooper and Stone (TV film)

TV seriály

2020 Power (TV seriál)
Exactly How We Planned (S06E15)
Reversal of Fortune (S06E14)
It's All Your Fault (S06E13)
další epizody (5)
2019 Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Scorched Earth (S06E09)
Deal with the Devil (S06E08)
další epizody (9)
2018 A Luv Tale: The Series (TV seriál)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Guardian (S19E21)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (9)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (8)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Wounds (E08)
Old Flames (E05)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (8)
2013 Betrayal (TV seriál)
2012 Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (10)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Stasis (S01E07)
Spit (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky