foto

Tóru Nara

  • nar. Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Boku no Hero Academia
2014 Eiga Jókai watch: Tandžó no himicu da njan
Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2012 Asura
2011 Inazuma Eleven GO: Kjúkjoku no kizuna Griffon (TV film)
Onigamiden
Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Trigun: Rachot v Badlands
2006 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society
Žezelotebon

TV seriály

2018 Cukumogami kašimasu (TV seriál)
Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! Season 2 (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Marginal #4 Kiss kara cukuru Big Bang (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Days (TV seriál)
Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! (TV seriál)
ReLIFE (TV seriál)
2015 Cardfight!! Vanguard G: GIRS Crisis Hen (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Jókai watch (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Danball Senki Wars (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Inazuma Eleven GO Galaxy (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Hakairoku hen (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Cross Game (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Mahócukai ni taisecu na koto: Nacu no sora (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Himawari! (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
ProjectBLUE čikjú SOS (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace