foto

Sören Olsson

  • nar. 16.3.1964 (55 let)
    Karlskoga, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Sune vs Sune - kniha
2012 Sune i Grekland - all Inclusive - kniha
2004 Trable na druhou - kniha
1997 Sunes familie - kniha
1993 Sunes sommar - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Sune i fjällen
2013 Sune på bilsemester
1995 Bert - den siste oskulden
1993 Sunes sommar

TV seriály

2002 Sune och hans värld (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
1991 Sunes jul (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Sunes jul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky