foto

Xavier Gens

  • nar. 27.4.1975 (44 let)
    Dunkerque, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Budapest
2017 Cold Skin
The Crucifixion
2012 The ABCs of Death
2011 The Divide
2007 Hitman
Hranice smrti
2000 BTK - Born to Kast

TV seriály

2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Long Way Home (S02E10)
The Rescue (S02E01)
2006 Sable noir (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Papicha

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce