foto

Alexandr Požarskij

  • nar. 31.10.1977 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Nevypravni (TV seriál)
2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace