foto

Luis Couturier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tercera Llamada
2002 Tigre de Santa Julia, El
1993 Hoy no circula
1991 Amor y venganza
Infamia
1988 ¿Nos traicionará el presidente?
1986 La lechería
Placer de la venganza, El
1985 Memoriales perdidos
1980 A fuego lento
1978 Flores de papel
Nuevo mundo
1977 Llovizna

TV seriály

2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
2013 Corazon Indomable (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
Sortilegio (TV seriál)
2008 En nombre del amor (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
Pasión (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
Heridas de amor (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
XHDRbZ (TV seriál)
2001 El Manantial (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Locura de amor (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Alguna vez tendremos alas (TV seriál)
1996 Morir dos veces (TV seriál)
Sombra del otro, La (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
Premio mayor, El (TV seriál)
1994 Volver a empezar (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1988 Casa al final de la calle, La (TV seriál)
1986 Cautiva (TV seriál)
Cicatrices del alma (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1982 Ángel caído, El (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1978 Mama campanitas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky