foto

Taneia Lednicky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2006 Striking Range
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2000 Prezidentův muž (TV film)
1998 Vše, co povznáší (TV film)
1991 Volání pustiny (TV film)

TV seriály

2012 Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
SEALd Fate (S02E08)
další epizody (10)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2005 La ley del silencio (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace