foto

Eric Forsberg

  • nar. 16.12.1966 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Eric Forsberg se narodil 16. prosince roku 1966 v Chicagu (okres Illinois v USA). Jeho otec se jmenuje Rolf Forsberg a je ve světě známý jako úspěšný nezávislý filmař. Eric mu mnohdy pomáhal s prací a většinou bylo jeho místo Asistent střihu, když však získal svou první kameru, začal točit vlastní snímky, které byly většinou inspirovány díly jeho oblíbených literárních autorů z mladí (J.R.R. Tolkien a C.S. Lewis).

Když byl Eric již dostatečně starý, začal vystupovat v mnoha show a psát scénáře k různým filmům a divadelním hrám. Nakonec se stal režisérem a scénáristou na plný úvazek. Když produkoval a režíroval přes šedesát filmů, bylo mu nabídnuto místo režiséra pro všechny Halloweenské show v SIX FLAGS, a proto se přestěhoval do Los Angeles. Následovně se chopil režie u několika filmů od studia Asylum (například VETŘELEC: ÚNOS, MONSTRUM či MEGAPIRAŇA).

Na Halloween roku 1998 byl Eric oddán s Karen Goodman a rok poté se jim narodila dcera Carlota Juliangela.

StrYke

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Clown
2010 Megapiraňa (TV film)
2009 Sex Pot
2008 Monstrum
2007 Pledge of Allegiance
2006 Night of the Dead
2005 Vetřelec: Únos
1985 Andy

Dokumentární

1999 S potápěči kolem světa (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Megapiraňa (TV film)

Producentská filmografie