foto

Roger Serbagi

  • nar. 26.7.1937 (82 let)
    Waltham, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Když mi odejdeš
1988 Krokodýl Dundee 2
1976 Další muž
Letní láska
1974 After the Fall (TV film)
1973 Sedm a víc
1972 Crawlspace (TV film)
Vliv gama paprsků na měsíček zahradní

TV seriály

2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Formerly Famous (S12E06)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
White Rabbit (S05E05)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Promises to Keep (S03E14)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Vengeance (S02E16)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky