foto

Sidney Katz

  • nar. 20.2.1918
    Marion County, Indiana, USA
  • zem. 18.6.2009 (91 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
1989 Traveling Man (TV film)
1988 Run Till You Fall (TV film)
Sharing Richard (TV film)
Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)
1986 Seize the Day
Who Is Julia? (TV film)
1985 Covenant (TV film)
The Key to Rebecca (TV film)
This Wife for Hire (TV film)
1984 Miluj souseda svého (TV film)
Na dlažbě (TV film)
1983 Right of Way (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
Café Flesh
Massarati and the Brain (TV film)
The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Skag (TV film)
1979 Murder in Music City (TV film)
Náš syn Ronchie (TV film)
The Family Man (TV film)
1978 Who'll Save Our Children? (TV film)
1977 Girl Called Hatter Fox, The (TV film)
In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
Ring of Passion (TV film)
1976 Story of David, The (TV film)
The Premonition
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
Ranč Deluxe
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film)
Člověk na houpačce
1973 Letní naděje, zimní vzpomínky
Life Study
1972 Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
Play It As It Lays
Zloději myslí
1970 Diary of a Mad Housewife
Female Animal
Milenci a další cizinci
1969 Last Summer
1968 A Lovely Way to Die
Papírový lev
Plavec
1967 Borgia Stick, The (TV film)
Round Trip
1961 Hey, Let's Twist
1960 The Pusher
1959 Kiss Her Goodbye
1958 Never Love a Stranger
1957 The Strange One

TV seriály

1989 Wolf (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
Skag (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kmotřenec (S04E15)
1976 Kojak (TV seriál)
Jen o vlásek (S04E07)
Potřeba vědět (S04E05)
Oslava narozenin (S04E01)
1965 I Spy (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)

Dokumentární

1965 The Beatles at Shea Stadium

TV pořady

1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1960 The Pusher

Režijní filmografie

TV seriály

1961 The Defenders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1959 Report on Cancer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky