foto

Mel Dinelli

  • nar. 6.10.1912
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • zem. 28.11.1991 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Schody smrti (TV film) - původní scénář
1975 Točité schodiště - původní scénář
1961 Der Mann von draußen (TV film)
1958 Step Down to Terror
1957 Lizzie
1953 Jeopardy
1952 Beware, My Lovely - scénář, divadelní hra
1951 Cause for Alarm!
1950 House by the River
1949 Lehkovážný okamžik
Window, The
1945 Točité schodiště

TV seriály

1960 Theatre 70 (TV seriál)
1956 Sneak Preview (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1952 Beware, My Lovely - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace