foto

George T. Odom

  • nar. 21.8.1950
  • zem. 21.9.2016 (66 let)
    Charlotte, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tempo života
2005 Blood of a Champion
2002 Samá voda
1999 Hurikán v ringu
Rudy Blue
1998 Vyhnanec (TV film)
1997 Kopanec do hlavy
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
White Lies
1996 Mafián (TV film)
1995 Kéž bych to byl já
Sladké nic
1993 Kdo je kdo
1992 Malcolm X
1991 Přímo z Brooklynu

TV seriály

2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Acid (S16E10)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kde je Johnny? (S05E03)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
Třetí hlídka (TV seriál)
After Time (S03E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scourge (S02E21)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
History of the World (S01E08)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Barter (S07E12)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Trophy (S06E12)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Progeny (S05E12)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Asylum (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky