foto

Dean Taucher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Origin of the Species
1993 Gulf City (TV film)
1990 Nevěsta v černém (TV film)
1989 Přepadení v L.A. (TV film)
1988 Zits

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mama (S19E22)
Guardian (S19E21)
Chasing Demons (S19E14)
další epizody (5)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
Mood (S19E02)
Gone Fishin' (S19E01)
další epizody (17)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
Rape Interrupted (S18E05)
Heightened Emotions (S18E04)
další epizody (19)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Maternal Instincts (S17E06)
Community Policing (S17E05)
další epizody (17)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Výsada manželů (S16E08)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
další epizody (22)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Neladící hlasy (S15E07)
Říjnové překvapení (S15E06)
Cesta do říše divů (S15E05)
další epizody (19)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dreams Deferred (S14E09)
Lessons Learned (S14E08)
Vanity's Bonfire (S14E07)
další epizody (20)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Lost Traveler (S13E09)
Russian Brides (S13E07)
další epizody (20)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Gray (S12E09)
Penetration (S12E08)
další epizody (23)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (20)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
PTSD (S10E09)
Persona (S10E08)
další epizody (16)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Blinded (S09E07)
Svengali (S09E06)
další epizody (21)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (20)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (23)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
Charisma (S06E07)
Svědomí (S06E06)
další epizody (20)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Kontrola (S05E09)
Ohavnost (S05E08)
další epizody (23)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (21)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
Oběť (S03E07)
další epizody (21)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (15)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysteria (S01E04)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace