foto

Daisy Aitkens

  • nar. 25.3.1986 (34 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dune Drifter
2019 School of the Damned
2018 Nightshooters
2011 Showreel
2008 Colin

TV seriály

2013 The Crazy Ones (TV seriál)
The Stan Wood Account (E08)
2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2006 Fear, Stress and Anger (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky