foto

Richard Bachynsky Hoover

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Těžká váha
2001 Slepá ulice
2000 Solid Cover
1999 Men of Means
Zajatci vesmíru
1997 Major Crime (TV film)

TV seriály

2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Podraz (S01E15)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Trpká úroda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace