foto

David Leonard

  • nar. 5.9.1891
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.4.1967 (75 let)
    San Fernando, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Návrat (TV film)
1977 Final Chapter: Walking Tall
1960 Dannyho jedenáctka
Gangster Story
1959 Say One for Me
The Big Fisherman
1957 The Midnight Story
1956 Desatero přikázání
Man in the Vault
Někdo tam nahoře mě má rád
Žízeň po životě
1955 Interrupted Melody
The Prodigal
Trial
1954 Demetrius a gladiátoři
Desirée
Rozbouřené nebe
Údolí králů
1953 Fighter Attack
Forever Female
Fort Algiers
Roucho
Salome
1952 The Jazz Singer
The Miracle of Our Lady of Fatima
1951 Payment on Demand
1950 Border Treasure
Captain Carey, U.S.A.
Prokletí nepláčou
1949 Red Light
Reign of Terror
The Daring Caballero
1948 Adventures of Don Juan
An Act of Murder
Big City
Blonde Ice
Song of My Heart
Sword of the Avenger
1947 Bells of San Fernando
Desire Me
Heaven Only Knows
Intrigue
Philo Vance's Secret Mission
Second Chance
The Bishop's Wife
The Unsuspected
1946 Don Ricardo Returns
Rendezvous 24
1933 Victims of Persecution

TV seriály

1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace