foto

Anastasija Pochoděnko-Matěško

  • nar. 19.9.1976 (42 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Trubač

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Kto ty? (TV seriál)
2017 Nevypravni (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dantisty tože plačut (S01E03)
Za vsemi zajcami (S01E02)
Krutyje naslednički (S01E01)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace