foto

Samuel Bayer

  • nar. 17.2.1962 (57 let)
    Syracuse, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Noční můra v Elm Street
2006 Metallica: The Videos 1989-2004 (video kompilace)
2004 The Very Best of Sheryl Crow: The Videos (video kompilace)
2001 Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection (video kompilace)

Dokumentární

2005 Green Day: Kulka v bibli (koncert)
2002 Best of Bowie (video kompilace)

Hudební videoklipy

2014 Maroon 5 - Animals (hudební videoklip)
2012 Green Day - Kill The DJ (hudební videoklip)
Green Day - Oh Love (hudební videoklip)
Maroon 5 feat. Wiz Khalifa - Payphone (hudební videoklip)
2006 Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around (hudební videoklip)
2005 Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
Green Day - Holiday (hudební videoklip)
Green Day - Jesus of Suburbia (hudební videoklip)
Green Day - Wake Me Up When September Ends (hudební videoklip)
The Offspring Complete Music Video Collection (hudební videoklip)
2004 Green Day - American Idiot (hudební videoklip)
Green Day - Boulevard of Broken Dreams (hudební videoklip)
Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
2002 Blink 182: Stay Together for the Kids (hudební videoklip)
Blink 182: Stay Together for the Kids (hudební videoklip)
The Cranberries: The Best Videos 1992-2002 (hudební videoklip)
1999 God Is in the T.V. (hudební videoklip)
Marilyn Manson - Coma White (hudební videoklip)
1997 The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby (hudební videoklip)
1995 David Bowie - Strangers When We Meet (hudební videoklip)
David Bowie: The Hearts Filthy Lesson (hudební videoklip)
The Cranberries - Ridiculous Thoughts (hudební videoklip)
1994 The Cranberries - Ode to My Family (hudební videoklip)
The Cranberries - Zombie (hudební videoklip)
The Offspring - Gotta Get Away (hudební videoklip)
1992 Ramones - Poison Heart (hudební videoklip)
1991 Nirvana: Smells Like Teen Spirit (hudební videoklip)
Ozzy Osbourne - Mama, I'm Coming Home (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2006 Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace