foto

Sergio Acosta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Curandero
2002 Bonaerense, El
1995 Salto al vacío
1992 Gertrudis
1991 Codicia mortal
1989 Souboj pěstí
1986 Va de Nuez
1985 Enemigos a muerte
1982 Rambo: První krev
1980 A fuego lento
1977 Divinas palabras

TV seriály

2014 La Gata (TV seriál)
2013 Corazon Indomable (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
1999 Mujeres engañadas (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
Una luz en el camino (TV seriál)
1996 Los hijos de nadie (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace