foto

Sergio Acosta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Curandero
2002 Bonaerense, El
1995 Salto al vacío
Salto al vacío
1992 Gertrudis
1991 Codicia mortal
La huella de un asesino
1990 Los puños del diablo
1989 Souboj pěstí
1986 Va de Nuez
1985 Enemigos a muerte
1984 En 16,7231
1980 A fuego lento
1977 Divinas palabras

TV seriály

2014 La Gata (TV seriál)
2013 Corazón indomable (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
1999 Mujeres engañadas (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
Una luz en el camino (TV seriál)
1996 Los hijos de nadie (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky