foto

Dato Jevgenidze

  • nar. 2.12.1958 (61 let)
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Bridge
2015 Bez granic
Uběžať, dognať, vljubitsja
2011 Bez mužčin
2010 Tuman (TV film)
2007 Krutost
2006 Žara
2005 9. rota
Lovitor
První po Bohu
2003 Když Otar odešel

TV seriály

2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kontrolnaja zakupka (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky