foto

Patricia Martínez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Padres culpables
1987 Duro y parejo en la casita de pecado
1984 Gatilleros del Rio Bravo
1982 Pepenadores de aca, Los
1981 La pulquería
1980 Vivir para amar

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Querida enemiga (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
Sueños y caramelos (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ve službě (S01E21)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Niña... amada mía (TV seriál)
Opravdová láska (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
2001 Atrévete a olvidarme (TV seriál)
Cómplices al rescate (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1999 Por tu amor (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
Rencor apasionado (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
Mi querida Isabel (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)
Volver a empezar (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace