foto

Tony Bravo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Cazador de cabezas
Cobra silenciosa
Dónde quedó la bolita
1990 Ladrones de tumbas
1989 Cazador de recompensas
Guerrero del Este de Los Angeles
1988 Vengador callejero
1986 El cachas de oro
Murieron a la mitad del rio
1983 Niño pobre, niño rico
1981 Las piernas del millón
1980 Vivir para amar

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2013 Corazón indomable (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2005 Peregrina (TV seriál)
2001 El derecho de nacer (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
1993 Sueño de amor (TV seriál)
1989 Lo blanco y lo negro (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Tú o nadie (TV seriál)
1984 Tú eres mi destino (TV seriál)
1979 Aprendiendo a amar (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky