foto

Miklós Hajdufy

  • nar. 25.4.1932 (87 let)
    Szombathely, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Nem válok el! (TV film)
1991 Hölgyek és urak (TV film)
Szakíts helyettem (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Csalással nem! (TV film)
Oktogon (TV film)
Randevú Budapesten
1988 A miniszter (TV film)
A rablólovag (TV film)
Az angol királynő (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
Ragaszkodom a szerelemhez (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1984 Szerelmek (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Klapka légió (TV film)
1981 Közjáték Vichyben (TV film)
1979 Forró mezők (TV film)
Ingyenélők (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Császárlátogatás (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
1975 A sas meg a sasfiók (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Kiálts, város! (TV film)
1972 A lámpás (TV film)
1971 Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1968 Halász doktor (TV film)
1966 Távolsági történet (TV film)

TV seriály

1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1972 György barát (TV seriál)

Dokumentární

1992 A szabadság fővárosa - 1848

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Az angol királynő (TV film)
1984 Szerelmek (TV film)
1983 Klapka légió (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Kiálts, város! (TV film)
1972 A lámpás (TV film)
1971 Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)

TV seriály

1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Scénografická filmografie

Filmy

1988 Fűszer és csemege (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace