foto

Tamás Végvári

  • nar. 20.5.1937
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 16.5.2010 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2000 Film...
1999 6:3
Egy tél az Isten háta mögött
1997 Franciska vasárnapjai
1995 Helyet az ifjúságnak (TV film)
1993 Anna filmje
1991 Hölgyek és urak (TV film)
Pénzt, de sokat! (TV film)
1990 Öld meg a másik kettöt (TV film)
1989 Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
1987 A megoldás (TV film)
Deník pro mé lásky
Valčík na banánové slupce
1986 Férfi és nő (TV film)
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 A hattyú halála (TV film)
Hány az óra, Vekker úr?
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
Rafinált bünösök (TV film)
Szép história (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
Hatásvadászok
Klapka légió (TV film)
Šťastný Daniel
1982 Csata a hóban (TV film)
Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1980 A bolond lány (TV film)
Ezer év (TV film)
Fehér rozsda (TV film)
1979 Az örök Don Juan (TV film)
Fegyverletétel (TV film)
Forró mezők (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Szerelem bolondjai (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
1976 A Molitor ház (TV film)
Gyémántok (TV film)
1975 A tanévzáró
Az Elnökasszony (TV film)
1974 Ida regénye (TV film)
Átmenő forgalom (TV film)
1972 Romantika
1966 Fügefalevél
1964 Karambol
1962 Délibáb minden mennyiségben
Ztracený ráj
1961 Dva poločasy v pekle

TV seriály

2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
A királykodás mestersége (E03)
Prágai rabságban (E02)
Az élő holló (E01)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Hazudj igazat (S01E12)
A félelem (S01E08)
A szökevény (S01E04)
další epizody (6)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Mozgó Trezor (E05)
Borcsata (E04)
další epizody (5)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Utazás, szépséghibákkal (E05)
Gyaloghonvéd jelentkezem (E04)
Táborvezető kerestetik (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
1981 Petőfi (TV seriál)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace