foto

Csongor Ferenczy

  • nar. 2.11.1939 (79 let)
    Reghin, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Sacra Corona
1994 Az álommenedzser (TV film)
1990 Napló apámnak, anyámnak
1988 Az angol királynő (TV film)
1983 Klapka légió (TV film)
Szent Kristóf kápolnája (TV film)
1981 Dočasný ráj
1980 A különc (TV film)
1978 Hřebčinec
1973 A hosszú előszoba (TV film)

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Angyalharag (E04)
Háborús tavasz (E02)
Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő határtalan távlatában (E14)
Van-e hangod a beteg hazának (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace