foto

Gábor Mádi Szabó

  • nar. 30.8.1922
    Nyíregyháza, Maďarské království
  • zem. 7.3.2003 (80 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Egérút
Gengszterfilm
Sluneční jas
1997 Pisztácia (TV film)
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1994 Feltámadás Makucskán (TV film)
1992 István király (TV film)
1988 A sárga telefon (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
Valahol Magyarországon
1986 Farkascsapda (TV film)
1984 Egy fiú börönddel (TV film)
Rohamsisakos Madonna (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Akár tetszik, akár nem... (TV film)
Gyertek el a névnapomra
Kegyenc (TV film)
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
Rang és mód (TV film)
1979 Negyedik menet (TV film)
Slunovrat (TV film)
Tündér Erzséböt - vyp.
1978 A leváltott és kinevezett (TV film)
Baleset (TV film)
Holló a hollónak (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Nem lönek, csak fúj a szél (TV film)
1976 Ősbemutató (TV film)
1975 Fürdés (TV film)
1974 Ozorai példa (TV film)
1973 A szerelem hétköznapjai
Burok (TV film)
János vitéz
1972 A Stomfay család (TV film)
1970 A nagy kék jelzés - avagy a hűség jutalma
Sny lásky
Üvegkalitka (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Měsíční dvůr
1968 A Hamis Izabella
1967 Agův poklad
Miért beszél annyit Mrs. Piper? (TV film)
Platonov szerelmei (TV film)
Változó felhőzet
Édes és keserű
Úton (TV film)
1966 Nem szoktam hazudni
1965 Rab Ráby (TV film)
1964 Hattyúdal
1962 Felmegyek a miniszterhez
1961 A pékinas lámpása (TV film)
1960 Az utolsó pillanat
Százházas lakodalom (TV film)
Virrad
1959 Chudí boháči
Hranice na dosah ruky
Tegnap
Vzhůru po šikmé ploše
1958 Jaká to noc!
Pašeráci
1957 A csodacsatár
Dvě přiznání
Na císařův rozkaz
1956 Keserű igazság
Propast
Slavnostní večeře
Student Gábor
1955 Nemocniční pokoj č. 9
Poslední hodiny
Zvláštní znamení žádné
1954 Rákócziho poručík
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
1952 Tankista Andráš
1950 Úri muri
1949 Cesta ženy
Její úspěch
1944 Machita

TV seriály

1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Lajosfalvi paradicsom (E03)
Háborús tavasz (E02)
Árnyékok (E01)
1986 Mondák a magyar történelemből (TV seriál) - vyp.
1985 Kémeri (TV seriál)
A nuncius látogatása (E02)
1978 Z.szerkesztő emlékezetes esetei (TV seriál)
Miért zokog mindenki? avagy - Tíz deka párizsi és a macska (E05)
Ítélet előtt (TV seriál)
1975 Mesélő városok (TV seriál)
London (E02)
1973 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A küldetés (E08)
A feketefuvar (E02)
Egyenruha kötelező! (E01)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1967 A százegyedik szenátor (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Divadelní záznam

1995 Homburg hercege (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky