foto

Flórián Kaló

  • nar. 15.6.1932
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 28.2.2006 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 A rablólovag (TV film)
Az angol királynő (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Buborékok (TV film)
1979 A kisfiú meg az oroszlánok (TV film)
1978 A miniszterelnök (TV film)
Az elefánt (TV film)
1976 Boty dolů (TV film)
Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Nincs többé férfi (TV film)
1972 Lányarcok tükörben
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
1967 Nem vagyunk angyalok (TV film)
1963 Meztelen diplomata
Mici néni két élete
Sokové
1962 Megszállottak
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Dvě patra štěstí

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Száraz Martini (S01E01)
1972 Mikrobi (TV seriál)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Az attasé (S02E04)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Vendégségben (E02)
1967 Rémusz bácsi meséi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Randevú éjfélkor (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace