foto

Jelena Starodub

  • nar. 26.7.1963 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
1999 Strastnoj bulvar
1992 22 ijuňa, rovno v 4 časa...

TV seriály

2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Prizrak starogo těatra (S02E34)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Babe carstvo (S03E04)
Profil ubijcy (TV seriál)
Begovaja dorožka (S02E09)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Grobovščik (E08)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Granatovyj braslet (S01E13)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Pravo na smerť (S03E18)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky