foto

Sándor Makay

  • nar. 11.9.1931
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 19.12.2016 (85 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 A hét nyolcadik napja
2001 Hamvadó cigarettavég
1988 Az angol királynő (TV film)
1987 Malom a pokolban
1985 Hudba života
1984 Vereség (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Klapka légió (TV film)
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1981 Nyitott ház (TV film)
Utolsó alkalom (TV film)
1979 Fogjuk meg és vigyétek!
Októberi vasárnap
1978 Amerikai komédia (TV film)
1977 A kard
Bovári úr (TV film)
Császárlátogatás (TV film)
Malí a velcí hoši (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Finish - avagy Álmom az életem túlélte (TV film)
1974 Ida regénye (TV film)
Vteřiny úzkosti

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (8)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (14)
1993 Kisváros (TV seriál)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
Jó kis balhé (E11)
další epizody (12)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő határtalan távlatában (E14)
1980 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Konečně doma! (E13)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky