foto

Štefan Hudák

  • nar. 27.6.1942 (78 let)
    Veľký Šariš, okr. Prešov, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Otec (TV film)
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1990 Študent (TV film)
1985 Dvaja bratia (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
1982 Johanka (TV film)
Muž a žena (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1968 Lasica & Satinský a hostia: Soirée (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky