foto

Bebe Louie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Za pomezní čarou
1988 Keys to Freedom
1981 Longshot
1973 Coffy
1972 Every Little Crook and Nanny
1971 Jesus Trip, The
1970 Beyond the Valley of the Dolls
1968 Bojovníci s peklem
I Sailed to Tahiti with an All Girl Crew
Sol Madrid
1966 Lt. Robin Crusoe, U.S.N.
1965 Once a Thief

TV seriály

1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
From Here to Eternity (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace