foto

Jochum ten Haaf

  • nar. 17.12.1978 (41 let)
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Amsterdam-Krimi: Das verschwundene Kind (TV film)
2017 Bankier van het verzet
Dunkerk
Het verlangen
Malik (TV film)
2012 Steekspel
2008 Zomerhitte
2007 Anna (TV film)
2006 Nejlepší sportovec století
2005 Allerzielen
2004 Amazonky
Yu-lan (TV film)
Šestého května
2003 The Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish

TV seriály

2019 Stanley H. (TV seriál)
The Widow (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
2010 Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
2005 Medea (TV seriál)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hlava duše šok

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Heer & Meester: de film (TV film)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)