foto

Jegor Klejmjonov

  • nar. 28.7.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
Sjem par něčistych
2016 Beglec (TV film)
2015 Čužaja milaja (TV film)
2011 Vykoupení
Žila-byla odna baba
2010 Vrabčák
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Ostorožno, děti!
Pereprava
2008 Zpátky na frontě
2006 Den pobedy
2005 Lovitor
Na útěku

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Štrafnik (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Semejnyje tradicii (S05E05)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Kodex česti (TV seriál)
Foto kak ulika (S06E05)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Dikij (TV seriál)
Bez tormozov (S03E07)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skupoj platit žizňu (S02E17)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Intělligentnyje ljudi (S05E01)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
Brat za brata (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky