foto

Michail Kukujuk

  • nar. 11.5.1974 (46 let)
    Zhytomyr, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Naši kotyky
Pobačenňa u Vehasi
2018 Kazka pro hroši
Svingery
2016 Sluga naroda 2
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Poljarnyj rejs
2012 Mamo, ya lotchyka lyublyu
2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (13)
Pes (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Zvjozdnaja pyl (S01E03)
2011 Jarosť (TV seriál)
Jarosť (E08)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Domašnij arešt (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2010 Domašnij arešt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky