foto

Michail Kukujuk

  • nar. 11.5.1974 (45 let)
    Zhytomyr, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kazka pro hroši
Svingery
2016 Sluga naroda 2
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Poljarnyj rejs
2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Domašnij arešt (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2010 Domašnij arešt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace