foto

Bill Morey

  • nar. 19.12.1919
    Framingham, Massachusetts, USA
  • zem. 10.12.2003 (83 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Her Wicked Ways (TV film)
1989 Hrbáč na univerzitě
Táta
1988 Elvíra - Vládkyně noci
1987 Omega Syndrome
Opravdoví muži
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Orel a medvěd (TV film)
1984 Ghost Warrior
1983 Brainstorm
Happy (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Mae West (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Svého druhu hrdina
1981 Callie & Son (TV film)
Crisis at Central High (TV film)
This House Possessed (TV film)
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Whitcomb's War
1979 Cibulové pole
Solitary Man, The (TV film)
1977 Podivná spravedlnost (TV film)
1975 Death Race 2000

TV seriály

1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zpátky do školy (S06E06)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vyšší vzdělání (S01E06)
Equal Justice (TV seriál)
Normal Life (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Read the Mind... See the Movie (S01E03)
Shadow Chasers (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
Still the Beaver (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Mork Gets Mindy-itis (S02E07)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Činy zoufalých lidí (S02E17)
1974 Happy Days (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky