foto

Theis Schmidt

  • nar. 1977
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Til vi falder
2017 Případ Nile Hilton
2016 Under pyramiden
2015 I dine hænder
Zlaté pobřeží
2014 Tommy
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Snadný prachy II
2011 Avalon
2010 Snadný prachy
2007 Ekko
Láska navzdory
2003 Bokseren

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2009 Mille (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2019 Genopdagelsen
2014 Dobré časy přicházejí
2012 Až na Měsíc
2008 Všechno je relativní
2006 Gambler
2004 Jeruzalém, má láska
2002 Growing Up in a Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace