foto

Lina Nordqvist

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 De nærmeste
Vlna
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Call Girl
2011 Jackpot
2010 Cornelis
Farsan
Ledová smrt III
2007 Jedno oko rudé
2003 Jesus från Hökarängen

TV seriály

2017 Monster (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace