foto

Peter Bävman

  • nar. 9.4.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Králův nesouhlas
2014 Zde Harold
2013 Victoria
2012 Poslední věta
2010 Bröderna Karlsson
2009 Rozumné řešení
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2005 Blindgångare
Doxa
Z úst do úst
2003 Iluze - film o vlaku
Kontorstid
Léto s vlky
2002 Glasskår
Ten z vedlejšího hrobu
2001 Jako bílý sníh
Villospår (TV film)
1998 Comédia Infantil
1996 Den vita lejoninnan
1995 Hundarna i Riga

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Kniven i hjärtat (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)
1996 Torntuppen (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Troell bakom kameran

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace