foto

Jan Bartoš

  • nar. 10.10.1932 (86 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Druhý tah pěšcem
1978 Rudý primátor (TV film)
1974 Děravá kapsa (TV film)
Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Kdo je vinen? (TV film)
1970 Ucho
1966 Předpověď: nula (studentský film)
1964 Bubny
Marie
1962 Slitování, Světlano! (TV film)
1957 Brankář bydlí v naší ulici

TV seriály

1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)

Dokumentární

2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Poslední leč Josefa Langmilera (S11E06)
2004 The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace