foto

Nelson Olmsted

  • nar. 28.1.1914
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 8.4.1992 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hughes and Harlow: Angels in Hell
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
1972 She Waits (TV film)
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
1968 Mission Impossible Versus the Mob - a.z.
1967 Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
Pan Fitzwilly
The Reluctant Astronaut
1964 Drahoušek
Quick Before It Melts
1963 Bláznův deník
1962 Kouzlo norkové kožešiny
Lad: A Dog
Moon Pilot
1961 Lover Come Back
The Outsider
1959 Uprostřed noci

TV seriály

1978 The Paper Chase (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
To Serve Man (S03E24)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace