foto

Paul De Meo

  • nar. 4.6.1953
  • zem. 26.2.2018 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Trancers: City of Lost Angels
1994 Zmije (TV film)
1991 Rocketeer
1990 Flash (TV film)
1989 Aréna
1988 Pulse Pounders
Wrong Guys, The
1986 Eliminátoři
Zone Troopers
1984 Ninjova nadvláda

TV seriály

1998 It's True (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Zone Troopers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky