foto

Ildikó Piros

  • nar. 23.12.1947 (71 let)
    Kecskemét, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A színésznő (TV film)
1996 Aranyoskáim (TV film)
1994 A kert (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 Randevú Budapesten
1988 Az angol királynő (TV film)
1985 Hudba života
1983 Gyertek el a névnapomra
1981 Agyrémek (TV film)
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
IV. Henrik király (TV film)
1978 A két Bolyai (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Ciklámen (TV film)
Forduljon Psmithhez (TV film)
Szellemidézés (divadelní záznam)
1974 Kočičí hra
Krémes (TV film)
Ozorai példa (TV film)
Sosem lehet tudni (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
A Lúdláb királynő (TV film)
Az ember melegségre vágyik (TV film)
Az ördög cimborája (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
1971 A hasonmás (TV film)
1970 Muž z obrazovky
Szép leányok, ne sírjatok!
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
1968 Sárga rózsa (TV film)
Vrabec je taky pták
1966 Nem szoktam hazudni

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Gyermekáldás (E02)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)

Dokumentární

2018 Szabó Magda világsikere
1995 Te meg Én

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky