foto

Gyula Szersén

  • nar. 22.11.1940 (79 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Mohács (TV film)
1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
És mégis...
1989 A trónörökös (TV film)
Randevú Budapesten (TV film)
1987 Micike és az Angyalok (TV film)
Černý kašel
1986 Rejtőzködő
1985 Zsákutca (TV film)
1983 Viadukt
1982 A remény joga
II. József császár (TV film)
Srdeční problémy
1981 Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1979 Zlosynové
1978 Az elefánt (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
1976 Devět měsíců
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Ida regénye (TV film)
1972 Három affér (TV film)
Jó estét nyár, jó estét szerelem (TV film)
1971 A képzelt beteg (TV film)
1970 Jövöbéli históriák (TV film)
Mérsékelt égöv
Tisztújítás (TV film)
Tündérlaki lányok (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 Profesor podsvětí
Svěží vítr
1966 Beznadějní
1965 A sedmnáct jim bylo let...
Zöldár
1964 Proud

TV seriály

2018 Hajótöröttek (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A zeneszerző magányossága (E10)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
Katalin vagy Thémire (E05)
Petőfi (TV seriál)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
Deákpályám (E02)
Szülőföldemen (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A Mephisto akció (E11)
Megfordul a szél (E10)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)

Dokumentární

2018 Inverse Everest - vyp.
2013 Vad Szigetköz - A szárazföldi delta (TV film) - vyp.
2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Divadelní záznam

1975 Lear király (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky