foto

Péter Trokán

  • nar. 4.7.1946 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A feltaláló
2010 Szélcsend
1996 Szamba
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
A rablólovag (TV film)
Az angol királynő (TV film)
1987 Bylo nebylo
1986 Kali patrida, syntrofe
1985 Gyémántpiramis (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1984 Ty zatracený živote
1983 Hatásvadászok
Kegyenc (TV film)
1980 A különc (TV film)
Živ nebo mrtev
1979 Októberi vasárnap
Pevnost
1977 Az elnökasszony (TV film)
1976 Klokan
Optimista tragédia (TV film)
1974 Méz a kés hegyén (TV film)
Vteřiny úzkosti

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 1 (E01)
200 első randi (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (S01E15)
Éjféli Cowboy (S01E14)
Veszélyes hazugságok (S01E13)
další epizody (15)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
A titkosszolgálat megköszöni (S03E07)
Színlelni boldog szeretőt (S03E05)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A csempészek alkonya (S02E19)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
Éjszakai szolgálat (S02E16)
další epizody (8)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (11)
2002 Rendőrsztori (TV seriál)
A múltat végképp eltörölni (E02)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Lajosfalvi paradicsom (E03)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Az utolsó turné (E16)

Divadelní záznam

1979 Adáshiba (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Észbontók (TV pořad)
2012 Lakástalkshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky