foto

Péter Trokán

  • nar. 4.7.1946 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Szélcsend
1996 Szamba
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
A rablólovag (TV film)
Az angol királynő (TV film)
1987 Bylo nebylo
1986 Kali patrida, syntrofe
1985 Gyémántpiramis (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1984 Ty zatracený živote
1983 Hatásvadászok
Kegyenc (TV film)
1980 A különc (TV film)
Živ nebo mrtev
1979 Adáshiba (divadelní záznam)
Októberi vasárnap
Pevnost
1976 A kenguru
1975 Az Elnökasszony (TV film)
1974 Vteřiny úzkosti

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (S01E15)
Éjféli Cowboy (S01E14)
Veszélyes hazugságok (S01E13)
další epizody (15)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
A titkosszolgálat megköszöni (S03E07)
Színlelni boldog szeretőt (S03E05)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A csempészek alkonya (S02E19)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
Éjszakai szolgálat (S02E16)
další epizody (8)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (11)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Lajosfalvi paradicsom (E03)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Az utolsó turné (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky