foto

Larry Lester

  • nar. 7.5.1936
  • zem. 23.7.2009 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1991 The 100 Lives of Black Jack Savage (TV film)
1982 Voyager from the Unknown
1980 The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1978 Jordan Chance, The (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
1976 Listopadový plán (TV film)
1973 Trapped (TV film)
1971 City, The (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)
1968 To Die in Paris (TV film)
1967 Tammy and the Millionaire
1964 Nightmare in Chicago (TV film)

TV seriály

1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
Poslední kabriolet (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
Seventh Avenue (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
Sladká, leč smrtící (S03E01)
Dvojitý šok (S02E08)
další epizody (4)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace