foto

Robert Rothwell

  • nar. 20.11.1930
    Santa Barbara, California, USA
  • zem. 22.7.2006 (75 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bradyovi
1991 Fire in the Dark (TV film)
1990 Hra s ohněm
Thanksgiving Day (TV film)
1986 Jen mezi přáteli
1985 Sladké sny
1984 His Mistress (TV film)
1978 Hot Lead and Cold Feet
Konec
1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
1975 Breakheartský průsmyk
How Come Nobody's on Our Side?
You Lie So Deep, My Love (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 The Last Movie
1970 Fools
Night Chase (TV film)
Rio Lobo
1967 Banning
1966 El Dorado
1958 Thundering Jets

TV seriály

1993 Superman (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojitý šok (S02E08)
1972 Banacek (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace