foto

Sándor Lukács

  • nar. 21.7.1947 (72 let)
    Miskolc, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Majdnem szűz
2004 Magyar vándor
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 A gyilkos én vagyok (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
1987 Bánk bán (TV film)
1986 Farkascsapda (TV film)
Férfi és nő (TV film)
Földi kacaj (TV film)
1985 Zsákutca (TV film)
1984 Don Carlos (divadelní záznam)
Hamlet, dán királyfi (TV film)
1981 Agyrémek (TV film)
Mefisto
1980 Képviselő úr (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
Amerikai komédia (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
Váljunk el! (TV film)
1977 A kard
Bovári úr (TV film)
Császárlátogatás (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
1976 A protektor (TV film)
Gyémántok (TV film)
II. Richárd (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
1975 A sas meg a sasfiók (TV film)
Nedokončená věta
1974 Egy kis hely a nap alatt
Itt járt Mátyás Király
Synové ohně
Tigrisugrás (TV film)
1973 Az elsőszülött (TV film)
Különös vadászat (TV film)
Úhor
1972 Három affér (TV film)
Lányarcok tükörben
1971 V městě čeká láska

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
Beléptem álmaim kapuin (S01E04)
Ropognak a húszasok (S01E03)
další epizody (5)
1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Hazudj igazat (S01E12)
A kölcsön visszajár (S01E02)
Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (5)
1989 Linda (TV seriál)
Stoplis angyalok (S03E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Deákpályám (E02)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2013 Hungarikum: A pálinka - vyp.
1975 Munkácsy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace