foto

Anders Landström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Ariel
2009 Zářící hvězdy
2005 Vítězové a poražení
2002 Elina

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (6)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky